Servicii Medicale

Protetică dentară

Solutia de reabilitare orala este stabilita in urma unei analize minutioase desfasurate de o echipa de specialisti. Ii prezentam pacientului toate variantele de reabilitare recomandate, cu avantaje si dezavantaje, pentru ca planul ales impreuna sa vina cat mai aproape de nevoile sale. Pastram in acelasi timp in vedere sa descoperim mai ales cauzele producerii afectiunii (pierderii dintilor), nu doar sa amelioram simptomele si sa le vindecam prin solutia protetica aleasa.

Abordarea (studiul) fiecarui caz este fundamentata de o documentare complexa prin: radiografii, CBCT, model de studio, analiza ocluzologica (calcule si masuratori pe baza inregistrari cu arcul facial impreuna cu laboratorul de tehnica dentara). Astfel obtinem cu acuratete un diagnostic pe baza caruia alegem solutia de tratament ce reface cel mai eficient functiile sistemului stomatognat: fonetica, fizionomica, masticatorie.

Aveti acces prin Jadent la o gama cuprinzatoare de lucrari protetice: coroane ceramice pe suport de oxid de zirconiu, coroane metalo-ceramice, integral ceramice, coroane metalo-compozite, integral compozite, coroane pe implante realizate prin insurubare sau cimentare, proteze scheletizate cu sisteme simple sau speciale, proteze acrilice partiale sau totale.

Copyright © 2017 Cabinetul Stomatologic Jadent Iasi
ANPC