Echipa Jadent

Zâmbește cu inima!

Suntem o echipa magica si impreuna ne adunam inimile si fortele sa fim alaturi de pacientii nostri in procesul de vindecare dentara si emotionala. Oferim servicii din toata gama tramentelor dentare, dar ne pricepem cel putin la fel de bine sa ajutam corpul spiritual, pentru a reda un sens pozitiv in viata pacientilor, cat mai aproape de cea ce numim „pofta de viata” (joie de vivre).  

Suntem mai mult decat mintea noastra, gandurile, simtirile, dintii nostri, iar vindecarea autentica implica sa depasim stadiul de a repara doar efectele fizice. Suferinta fizica (inclusiv afectiunea dentara) are si cauze psiho-emotionale: toate acele trairi negative cronice, ezitari, indecizii, furii, frici pe care nu le putem gestiona isi pun amprenta pe corpul fizic. Pentru a gasi sursa problemelor dentare, lucram impreuna catre constientizarea cauzei profunde, spirituale.

Punem la comun toata daruirea, experienta profesionala, compasiunea, empatia si rabdarea infinita si avem credinta ca impreuna putem gasi solutii optime (fiecarui pacient) in orice problema. Stim ca atunci cand se deschid inimile si gurile larg se creaza magia si inspiratia, avem sustinerea divina de a crea remedii impreuna.

Prin conexiunea cu sinele, constiinta si ajungand la esenta noastra, putem vindeca orice, recreand conexiunea cu alimentatia, gandurile, experientele, pentru ca in cele din urma, să zâmbim cu inima!
 
Va asteptam in calatoria noastra spre profunzimile sufletului, prin “poarta” stomatologica, pentru vindecare prin experienta unor tratamente distinse, cu “aripi de inger”.

Echipa Jadent

Anca Janeta Stan

Stomatologie generala, Implantologie
Psihoterapeut de familie și cuplu
Vom fi co-autori in procesul de vindecare (dentara si emotionala) si ne vom aminti din nou si din nou ca tot ce avem nevoie exista deja in noi.
Să „zâmbim cu inima”!

Mihaela Rotila

Asistent medical generalist

Calatoria mea alaturi de echipa Jadent Angel a inceput in urma cu 4 ani, iar de atunci ma consider o norocoasa. Stii cat de important e un zambet sincer?
Zambeste cu inima!

Copyright © 2017 Cabinetul Stomatologic Jadent Iasi
ANPC