Servicii Medicale

Fiecare varsta si etapa din viata noastra este insotita de provocari fara de care cresterea noastra ar stagna. Desi oamenii mari (cum ar spune Micul Print) vad afectiunile dentare ca “probleme”, ele nu sunt decat transformari care uneori ne pot depasi, cauzand dezechilibre, iar rolul medicului stomatolog este de a interveni acolo unde pacientul are nevoie de ajutor pentru a facilita adaptarea la urmatoarea etapa.
Ne-am aliat cu specialisti dintr-o gama larga de specializari stomatologice, incat suntem pregatiti sa raspundem nevoilor cele mai diverse legate de sanatatea dintilor:

In ecosistemul corpului uman, sanatatea dentara este complementara celei emotionale, mentale si spirituale. Prin dialog si reflectie, cautam sa intelegem sursa problemelor dentare specifice si identificam impreuna resursele pentru o vindecare fara recidiva. 

Pacientii beneficiaza de o consultatie initiala in care discutam nevoile, preferinte si asteptarile, pentru a defini diagnosticul si planul de tratament. De la tratamentul hipersensibilitatii dentare si al cariilor simple, pana la complicatii care afecteaza pulpa si parodontiul dintilor, tratamentele  sunt optimizate pentru refacerea structurii si functionalitatii dintilor.

Scopul intregii echipe este sa prevenim boala dentara; gasim mereu disponibilitatea si daruirea pentru momentele de educatie sanitara personalizata in vederea corectarii obiceiurilor vicioase, de alimentatie, de igiena sau de masticatie. A fi cu un pas inaintea problemelor e o metoda de lucru, nu doar un ideal – va dorim sa fie acesta motivul vizitelor la dentist!

Caria este una din cele mai intalnite afectiuni stomatologice, deoarece prin caracterul ei “pervers”actioneaza distrugator asupra smaltului dintelui. Desi smaltul este cel mai dur tesut din corp, este surprinzatoare determinarea cu care bacteriile si acizii il saboteaza. Terapia acestei afectiuni presupune indepartarea tesutului alterat si restabililea integritatii dintelui.

Pentru a salva dintele afectat de infectie, nervul este sacrificat printr-o interventie minutioasa. Tratamentul endodontic presupune o deosebita atentie si dexteritate din partea stomatologului, iar pentru a maximiza sansele de reusita folosim microscopul Zumax, o resursa ce sporeste infinit acuratetea interventiilor pe canalul dintelui.

Integritatea dentara este restabilita prin inlocuirea partiala sau completa arcadelor prin lucrari protetice: ceramice pe suport de oxid de zirconiu, coroane metalo-ceramice, integral ceramice, coroane metalo-compozite, integral compozite, coroane pe implant, proteze scheletizate cu sisteme simple sau speciale, proteze acrilice partiale sau totale.

Oglinda, oglinjoara – cine isi redobandeste armonia dentara? O data ce nivelul optim de sanatate a dintilor a fost atins, putem lucra pentru armonizarea lor cu fizionomia si stilul personal. Apelam la tehnici si proceduri din mai multe specialitati stomatologice, pentru a imbunatati structura, culoarea si forma arcadelor dentare si/sau a gingiilor.

Pentru manopere chirurgicale curative complexe, colaboram cu medici specializati in chirurgie buco-maxilo-faciala ce fac posibile fara durere extractii dentare complicate (PRF), aditii de os, regularizarea crestei, lifting sinusal, rezectie apicala, aplicare de implanturi dentare pe teren osos deficitar.

Desi longevitatea dintilor naturali este dezirabila pentru intreaga viata, daca acestia sunt totusi scosi, inlocuirea dintelui lipsa este importanta pentru masticatie si pentru sanatatea celorlalti dinti. Implantul dentar poate fi o optiune pentru pacientii de orice varsta, fiind una dintre manoperele al carei succes depinde semnificativ de rigurozitatea igienei.

Placa bacteriana se formeaza inevitabil, gradual, cu fiecare masa, prin mecanisme de descompunere in acizi ale alimentelor consumate. Preventia, diagnosticarea si interventia timpurie elimina riscul formei agravate a parodontozei – retragerea gingiei si a osului pana la slabirea ligamentelor dento-parodontale si pierderea dintilor.

Este esential ca pozitia dintilor, ocluzia (muscatura) si raportul dintre cele doua maxilare sa fie corecte. Medicii care lucreaza cu Jadent ofera solutii individualizate si recomanda aparate ortodontice pentru a ajuta la realinierea dintilor si reantrenarea corecta a muscaturii. Zambiti, va rog!

Preventiv sau/si curativ, oferim copiilor sansa unei dezvoltari armonioase, nestingheriti de durere sau jena. Ne asiguram ca manoperele sunt o experienta pozitiva, lipsita de teama, anxietatea si durere. Avem o reputatie pentru castigarea increderii celor mari si celor mici deopotriva, iar prieteniile noastre sunt durabile si sanatoase.

Copyright © 2017 Cabinetul Stomatologic Jadent Iasi
ANPC