Testimoniale

 Cabinetul dumneavoastra mi-a oferit servicii de calitate,la un pret bun,cu o durere minima. Personalul cabinetului este foarte respectos si detine o pregatire riguroasa in domeniu. Primirea in cabinet si la fiecare consultatie este foarte placuta si atentia la detalii a doamnei doctor a facut ca interventiile dentare sa fie usor de suportat.
Va multumesc foarte mult pentru ajutorul acordat si sper ca intr-o zi sa ne mai vedem. A fost o experienta placuta, defapt prima experienta placuta la un cabinet stomatologic.

Andrei Caluean

De cate ori zâmbesc, zămbesc si pentru dumneavoastra. La dumneavostra am ajuns mai mult impinsa de la spate de catre copiii mei. Eram terorizata de dentist, imi era frica sa deschid gura si imi era rusine sa zambesc. Doi ochi albastri, un zambet calm si mult profesionalism m-au incurajat si m-au facut sa imi inving teama sa merg cu placere la dentist. Acel dentist sunteti dumnevoastra  domnisoara doctor Alina. Vă multumesc, ma simt alta persoana, zambesc tot timpul si am incredere.

Maricica Movila

Copyright © 2017 Cabinetul Stomatologic Jadent Iasi
ANPC