Intalnirea cu medicul stomatolog

Prima vizita este fara indoiala o adevarata aventura plina de emotii contradictorii si curiozitate.Inceputul povestii de colaborare se desfasoara intr-o maniera placuta,relaxanta sub forma unei discutii care are la baza comunicarea.

Este important sa gasiti un medic stomatolog cu care sa puteti comunica in largul dumneavoastra.Daca ati gasit deja un medic,urmatorul pas este programarea pentru un control dentar(inainte de a aparea o problema).

Prima programare la dentist nu are ca scop doar examinarea cavitatii orale ci si pregatirea psihologica a dumneavoastra in ceea ce priveste un consult de specialitate.Astfel incat va veti obisnui cu atmosfera din cabinet si va deveni mai confortabil ori de cate ori veti reveni.Contactul cu medicul stomatolog este de preferat sa aiba loc la o varsta cat mai frageda,iar familiarizarea cu cabinetul stomatologic sa se realizeze treptat.Acest prim pas este unul din etapele importante pe care orice copil le are de parcurs la inceput de drum si care isi va pune amprenta in cresterea si dezvoltarea sa,ca viitor adult.

Asadar,putem considera prima vizita o psihoterapie, in care tonul vocii,un zambet intelegator si un comportament amical sunt deosebit de importante,fie ca vorbim de un pacient copil,adolescent sau adult.

Marturii ale pacientilor nostri:

Mînca Maria Magdalena: „E frumos aici,imi plac ingerii si fluturii”.
Ciortanu Florin: „Aici m-am simtit in siguranta”.
Costan Dana: „La stomatolog vin doar de dragul medicilor si a colectivului,desi nu am mai fost in alta parte”.
Costan Marina: „Medicul meu dentist este draguta.O data m-a lasat sa facem schimb de roluri. Ma simt confortabil cand medicul se opreste la primul „A” „.
Zâmbeste cu inima!
Echipa Jadent