Servicii Medicale

Endodonție

Pentru a salva dintele afectat in cazul unei infectii, dar si pentru a impiedica contaminarea celor invecinati, medicul decide daca este necesara interventia pe canal si devitalizarea dintelui („scoaterea nervului”). Considerata o manevra „oarba ” in cadrul terapiei stomatologice, tratamentul endodontic presupune o deosebita atentie si dexteritate din partea stomatologului.

Cu totii ne dorim ca dintii nostri naturali sa ne insoteasca pe tot parcursul vietii nu-i asa? Am invocat tehnologia de partea noastra insa: pentru a maximiza succesul tratamentului endodontic, folosim microscopul Zumax, care se dovedeste o resursa de nepretuit in interventiile pe canalul dintelui.

Tocmai pentru ca aceasta procedura are loc intr-o zona minuscula a dintelui si necesita o extrema precizie, microscopul este echipamentul esential in navigarea radacinilor si canalelor. Unii dinti pot avea mai multe radacini si canale decat am putea vedea la suprafata lor, iar a le gasi inseamna sa evitam riscul ca un canal neobservabil fara microscop sa ramana cu infectii nerezolvate (ar putea duce la alte interventii sau spori riscul de a pierde dintele afectat).

Copyright © 2017 Cabinetul Stomatologic Jadent Iasi
ANPC